Over ons

OVER ONS

 

We maken graag mooie dingen. Dat is onze passie. Eén plankje wordt een heel interieur. Wij ontwerpen en maken alles zelf. Dat maakt ons uniek..

ONS VERHAAL

Sinds 35jaar is ROTTIERS actief in de keuken- en interieur bouw.

 

Vanaf de eerste schets zullen wij er naar streven u maximaal te betrekken in de realisatie van het project. Deze betrokkenheid vinden wij essentieel om zodoende uw signatuur in het project verwerkt te krijgen. Het doel dat wij bij de realisatie van uw project voor ogen houden is dat wij u, zoveel mogelijk willen ontzorgen. Wij sturen uw project van A tot Z aan, zodat u tijd heeft voor andere zaken.

 

Het af- en aansluiten van de diverse leidingen en apparatuur doen we in eigen beheer, zodat er geen andere firma’s bij u over de vloer hoeven te komen, u hoeft niet meer alles te plannen met derden wanneer ze wel of niet kunnen.

 

 

 

Op maat ontworpen, geplaatst en geproduceerd.

 

 

Qua materiaalkeuzes gaan wij altijd voor duurzaam en kwaliteit, wij leveren hoogwaardige producten met een lange levensduur. Dat wij thuis zijn in het verwerken van vrijwel alle materialen spreekt natuurlijk voor zich. De ervaring die we sinds 1981 hebben opgedaan zorgt dat wij zelden tegen beperkingen oplopen.

 

Indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail, of via het contactformulier op onze website.a.

Copyright @ All Rights Reserved